Poseta Zoološkom vrtu školske 2017/18

 

Kao svake godine nastavnica biologije Ljilja Vučak-Jevđić, neke učenike VI razreda je vodila na nagradni izlet u zoološki vrt. Imali smo priliku da obiđemo ceo vrt i upoznama bogat i raznovrstan životinjski svet sa svih krajeva zemlje. Najveću pažnju privukli su razigrani majmuni, opasne i neprevidive zmije i jedna nestašna foka koja nas je prilično zabavila. Posebnu radost i uzbuđenje osetili smo kada smo ugledali magarca-životinju prema kojoj svi gajimo posebna osećanja zahvaljujući nastavnici koja nam je tu ljubav prenela. Učenje u prirodi  je bilo zabavno,a istovremeno i korisno jer smo mogli da naše znanje primenimo na živim primerima zivotinja. Nakon duge,iscerpljive šetnje, odmorili smo se u obližnjem parku, a zatim okrepili u ,,Mek donalcu“čime je ovaj prelep da završen.

 

                                                                                                                                           Anja Laganin VI-3

embed video plugin powered by Union Development

Crtanje na keju školske 2017/18

U okviru Nedelje Crvenog krsta odložena je tradicionalna manifestacija “Crtanje na Keju”. Svojim likovnim radovima na temu “Krv život znači” učenici naše škole poslali su poruku o važnosti dobrovoljnog davalištva krvi. Svi su uživali u lepom danu I bogatom kulturno-yabavnom programu.

 

                                                                                                      Rukovodilac CK Svetlana Đorđević Arambašić

 

 

 

embed video plugin powered by Union Development

Vaskršnje likovne čarolije dece Zemuna školske 2017/18

 

U utorak 27.3.2018. naše škole posetile su izložbu nagrađenih i izložbenih likovnih radova i oslikanih  Uskršnjih jaja. Izložba je održana u Galeriji Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun. Nagrađeno je oslikano jaje Anje Laganin 63, a izloženi su likovni radovi Andrijane Tomić 62 i Marine Jovičić 61.

 

embed video plugin powered by Union Development

Poseta Festivalu nauka 2016

embed video plugin powered by Union Development